Naslovnica VIJESTI INFO FITNESS TRENERICA EMINA ŠIVŠIĆ: TRENIRANJE JE MOJ ŽIVOT

FITNESS TRENERICA EMINA ŠIVŠIĆ: TRENIRANJE JE MOJ ŽIVOT

639

Nasmijana i vedrog duha – takvu smo je i zatekli u fitness centru u Hotonju. Ona je Emina Šivšić, fitness trenerica koja već godinama posvećuje svoj život treninzima, a ujedno i zdravoj ishrani. Nakon završenog studiranja imala je sreću da se zaposli u svojoj struci i radi posao koji voli.

Tokom razgovora sa Eminom saznali smo koliko Vogošćanke i Vogošćani posvećuju pažnje svom zdravlju i fizičkom izgledu. Svoja iskustva koja je sticala godinama radeći ovaj posao željela je podijeliti i sa drugima, te pružiti pomoć svima koji se bore sa viškom kilograma, a ujedno i da sačuvaju svoje zdravlje.

Osim žena ona dodaje da trenira i muškarce. Danas sa ponosom ističe da iza sebe ima grupu žena svih generacija koje žele trenirajući unijeti bitne promjene u svoj život. Svoje povjerenje poklonila je mnogia sa kojima je radila, a između ostalog kaže da osim zdrave ishrane i treninga bitno je motivisati sve one koji žele doći to svog cilja.

Ovom prilikom Emina poziva sve zainteresovane da se prijave i trenirajući sačuvaju najveće bogatstvo koje imaju, a to je zdravlje. Iz tog razloga ulaganjem u prevenciju bolesti i unapređenje zdravlja ono je što svima nama treba biti prioritet u životu.