Naslovnica VIJESTI INFO U ODBOJKAŠKOM KLUBU VOGOŠĆA DOŠLO DO KOMPLETNE IZMJENE SASTAVA EKIPE PRVOG TIMA...

U ODBOJKAŠKOM KLUBU VOGOŠĆA DOŠLO DO KOMPLETNE IZMJENE SASTAVA EKIPE PRVOG TIMA U 2021. GODINI  

143

U protekloj godini, u odbojkaškom klubu Vogošća došlo je do kompletne izmjene sastava ekipe prvog tima, što je rezultiralo slabijim rezultatima u odnosu na prethodne godine, koje su bile veoma uspješne takmičarske sezone, gdje su zauzeli 3.mjesto na federalnoj ligi. U ovu godinu odbojkaški klub Vogošća je ušao sa podmađenom ekipom, kao i novim trenerom Hasanom Saračevićem koji radi sa prvim timom.

Došlo je do kompletne izmjene sastava ekipe prvog tima, ostale su tri stare igračice i to koje su bile u drugoj postavi prvog tima, tako da su ove godine u odbojkaškom klubu morali registvorati kadetkinje, kazao je sportski direktor OK Vogošća Emzin Barjaktarević.

Kako kaže sportski direktor, nisu zadovoljni rezultatima u 2021.godini ali se nadaju da će u budućnosti imati dobru ekipu, koja će igrati u Federalnoj ligi BiH.  I ove godine OK Vogošća nastavlja s Kantonalnom ligom za kadetkinje. Iz odbojkaškog kluba se nadaju boljim rezultatima u ovoj godini, te na taj način pružiti radost navijačima u budućnosti.