Naslovnica VIJESTI INFO REDOVE RK VOGOŠĆA POLJINE HILLS POJAČAO MLADI ADIS HALILOVIĆ

REDOVE RK VOGOŠĆA POLJINE HILLS POJAČAO MLADI ADIS HALILOVIĆ

189

Danas je u prostorijama Rukometnog kluba „Vogošća Poljine Hills“, u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića, potpisan četverogodišnji ugovor sa novim igračem Adisom Halilovićem.
Adis Halilović, desni bek, dolazi iz Škole rukometa „Sedmerac“ sa kojim RK „Vogošća“ ima odličnu saradnju.
Rukometni klub Vogošća PH nije se dvoumila kada je u pitanju ovaj mladi igrač.
„Radi se o veoma perspektivnom i talentovanom mladom igraču koji se uklapa u strategiju razvoja našeg kluba. Ovom prilikom se zahvaljujem školi rukometa „Sedmerac“ i trenerima, koji su i bivši igrači RK „Vogošća PH“, Seadu Lagumdžiji i Sanjinu Kolakoviću na saradnji. Drago mi je što će Adis biti dio našeg kolektiva, naše velike porodice, i nema sumnje da će svojim radom i trudom pokazati svoje kvalitete i opravdati naše povjerenje“. – rekao je Kadrić.
Ovaj šesnaestogodišnjak nije krio sreću i kaže:
„Čast mi je i zadovoljstvo što ću biti dio ekipe RK Vogošća Poljine Hills. Želim da još više napredujem i da se dokažem. Već poznajem sve igrače i neće mi biti teško uklopiti se u ekipu. Trudit ću se da svojim radom i igrom opravdam povjerenje Uprave kluba, trenera i svojih saigrača. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalim svojim trenerima iz škole rukometa „Sedmerac“, Seadu i Sanjinu na svemu što su mi pružili“.