Naslovnica VIJESTI INFO VOGOŠĆANKA ELVIRA DELALIĆ JOŠ JEDNOM POKAZALA HUMANOST

VOGOŠĆANKA ELVIRA DELALIĆ JOŠ JEDNOM POKAZALA HUMANOST

5111

Naša sugrađanka Elvira Delalić poznatija kao Lila još jednom je pokazala humanost i mnoge oduševila gestom kada je prije nekoliko dana na svom facebook profilu objavila da sa svojim sinom Farisom želi pomoći svima onima koji u ovoj vanrednoj situaciji trebaju pomoć. Lila kaže da je u svakom momentu spremna otići i pomoći, dostaviti hranu, otići u apoteku, u prodavnicu, jer kako kaže trebamo pomagati jedni drugima. Istakla je da se ljudi i stide pa im je nelagodno čak i u kriznim situacijama tražiti pomoć, ali njoj predstavlja zadovoljstvo kada pomogne drugima.

Lila je poznata kao žena velikog srca, u mnogim vanrednim situacijama pomagala je ljudima. Dok su bile poplave, klizišta i slične situacije u našem gradu učestvovala je u pomoći.

Ovakav primjer humanosti treba svima nama biti pouka, da budemo jedni uz druge, da pomažemo jedni drugima i lakše prebrodimo novonastale situacije kao što je vanredna situacija zbog širenja korona virusa. Oni kojima treba  pomoć mogu kontaktirati Lilu na mob. 062/159-025.