Naslovnica VIJESTI INFO NA FAKULTETU ZA UPRAVU U VOGOŠĆI UPRILIČENA DODJELA CERTIFIKATA NAKON ZAVRŠENOG KURSA

NA FAKULTETU ZA UPRAVU U VOGOŠĆI UPRILIČENA DODJELA CERTIFIKATA NAKON ZAVRŠENOG KURSA

301

Dodjela certifikata studentima o pohađanju kursa Izrada projekata u organizaciji Fakulteta za Upravu u Vogošći upriličena je sinoć. Na 3. godini Fakulteta za Upravu u Vogošći studenti slušaju predavanje iz predmeta Upravljanje projektima, te na taj način imaju priliku da praktično nauče pisanje projekata Europske unije.

Na ovaj način studenti stiču znanje, vještine i kompetencije koje su im potrebne u budućnosti na tržištu rada. Nakon petnaest sedmica pohađanja kursa studenti su prošli cijelu metodologiju upravljanja jednim projektom od samog nastajanja pa sve do implementacije istog.

Na Fakultetu za Upravu ističu da su ponosni što imaju priliku raditi i praktične stvari i što studenti mogu sticati nova znanja i vještine koje će im biti korisne u budućnosti. Prilikom naše posjete pomenutom fakultetu studenti Binasa Džindo i Emir Spahić istakli su značaj certifikata o pohađanju kursa Izrada projekta u organizaciji ovog fakulteta.

Dodjela certifikata upriličena je u prostorijama Fakulteta za Upravu u Vogošći. Na Fakultetu za upravu prate moderne trendove, te organizuju različita predavanja, seminare i promocije knjiga iz oblasti javne uprave kako bi studenti dobili što kvalitetnije obrazovanje.