Naslovnica VIJESTI INFO “BAGS-ENERGOTEHNIKA“: DISTRIBUCIJA TOPLOTNE ENERGIJE PREMA KRAJNJIM KORISNICIMA BIĆE UREDNA U SEZONI GRIJANJA

“BAGS-ENERGOTEHNIKA“: DISTRIBUCIJA TOPLOTNE ENERGIJE PREMA KRAJNJIM KORISNICIMA BIĆE UREDNA U SEZONI GRIJANJA

103

Na 9. Redovnoj sjednici općinskog vijeća Vogošća vijećnicima je predstavljena informacija o stanju  snabdijevanja toplotnom energijom vogošćanskih stanova i privrednih subjekata. Sezona grijanja počela je 15. oktobra, a preduzeće Bags energotehnika, osim nekoliko kvarova na početku grijne sezone, bez  problema zagrijava više od 600 vogošćanskih stanova, nekoliko privrednih subjekata te javnih institucija. U Bagsu kažu da ne očekuju veće probleme u isporuci toplotne energije prema svojim korisnicima.

Prije početka sezone  obavljen je remont postrojenja. Kako je kazao Karović, uprava ovog preduzeća kontinuirano radi na proširenju mreže komintenata u svim kategorijama.   Posebnu zahvalnost preduzeće „BAGS-ENERGOTEHNIKA“ upućuje građanima i poslovnim subjektima koji su izvršili svoje finansijske obaveze i koji nastavljaju koristiti sistem grijanja. Problemi koje su pratili nekoliko sezona grijanja su prevaziđeni.