Naslovnica VIJESTI INFO STOLICA OD SRCA ZA NK “OZREN”, IZGRADIMO NAŠ STADION ZA STOTI...

STOLICA OD SRCA ZA NK “OZREN”, IZGRADIMO NAŠ STADION ZA STOTI ROĐENDAN

85

Za samo dva dana od kada je objavljena akcija „Stolica od srca za NK Ozren“,  koju su pokrenuli članovu Udruženja NK „Ozren“, prikupljen je novac za kupovinu 250 stolica što je prevazišlo i najoptimističnija očekivanja uprave kluba.  Akciju su podržali ili najavili svoju podršku prijatelji kluba, bivši i sadašnji igrači i stanovnici Svraka i Semizovca.

Cijena pojedinačne stolice je 20 KM,  za kupovinu  500 stolica potrebno oko 10.000 KM. “Osim same ugradnje stolica, koje moraju biti sa naslonima, planirano je čišćenje i farbanje tribina. Sudeći po podršci na koju je odmah naišla ideja o kupovini, na realizaciju projekta neće se dugo čekati.” – rekao je u izjavi za TV Vogošća direktor kluba Sanin Ortaš.

S obzirom da su na stadionu počeli građevinski radovi na podizanju zaštitne ograde, te da akcija „Stolica od srca za NK Ozren“ teče odlično, već sada se može reći da će jedan od najstarijih sportskih kolektiva u našoj zemlji svoj stoti rođendan dočekati u novom ruhu, sa modernim i ljepšim izgledom, po pravilima i zahtjevima današnjeg fudbala.

Uplate se mogu izvršiti durektno na račun Udruženja nogometni klub “Ozren” Semizovac na broj: 338900220624459 ili u gotovini (kontakt osobe su  Enin Bajramović sekretara MZ Svrake i direktor kluba Sanin Ortaš).