Naslovnica VIJESTI INFO USVOJEN IZVJEŠTAJ O RADU I FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ JP RTV VOGOŠĆA ZA 2023....

USVOJEN IZVJEŠTAJ O RADU I FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ JP RTV VOGOŠĆA ZA 2023. GODINU

123

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Vogošća, vijećnici su prepoznali važnost uloge javnog medija u pozitivnoj promociji naše lokalne zajednice i jednoglasno usvojili izvještaj o radu i finansijski izvještaj JP RTV Vogošća za 2023.godinu.

Izvještaj o radu i finansijski izvještaj za RTV Vogošća za 2023. godinu zasnovan  je na racionalizaciji, uštedama i realnim osnovama. Prema riječima direktora Edina Spahića bez obzira na nedovoljan broj uposlenika JP RTV Vogošća uspijeva uz sve napore odgovoriti osnovnoj ideji postojanja, te na taj način informisati lokalnu zajednicu o svim dešavanjima u istoj i šire. On ističe da se konstantno ulaže u potrebnu opremu kako bi i u 2024. godini nastavili sa sličnim planom rada.

Također, direktor Spahić naglašava da preduzeće funkcioniše bez obzira na sve neprilike u okruženju i da se sve obaveze izvršavaju na vrijeme. Posebno je iskazao zadovoljstvo kvalitetnom saradnjom sa Osnivačem, te i u budućnosti uposlenici imaju namjeru nastaviti ispunjavati svoje zadatke na isti način. RTV Vogošća i dalje čvrsto stoji na svom opredjeljenju, objektivno i profesionalno informisati javnost o svim dešavanjima u lokalnoj zajednici i šire.