Naslovnica VIJESTI INFO U VOGOŠĆI SVEČANO OTVORENA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL CENTAR

U VOGOŠĆI SVEČANO OTVORENA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL CENTAR

5489

U samom centru Vogošće svečano je otvoren Dental centar i to zahvaljujući entuzijazmu i viziji grupe mladih ljudi sa istim ciljem, građanima ponuditi nešto sasvim novo uz vrhunski kvalitet i najnovije svjetske standarde u oblasti stomatologije.  Osnovne usluge Centra su rad na prevenciji, protetici i oralnoj hirurgiji i sve to profesionalno uz brzu i kvalitetnu uslugu.

Planovi su uvezivanje sa zubotehničkom laboratorijom „ZUKIĆ DENT“ koja trenutno broji 17 uposlenih, a planovi su širenje kapaciteta i otvaranje novih radnih mjesta.

Među brojnim zvanicama na svečanom otvaranju Dental centra prisustvovao je i načelnik Općine Vogošća Edin Smajić koji je iskazao zadovoljstvo jer su brojni građani, prije svega mladi ljudi, našu općinu prepoznali kao mjesto ugodnog življenja i uspješnog poslovanja.

Dr. Ismar Resić kaže da će u Centru akcenat staviti na kvalitet usluge i profesionalan i invidualan pristup pacijentu. Građanima je poručio da obavljaju redovne kontrole zuba, vode računa o oralnoj higijeni i svom zdravlju.

Radno vrijeme novootvorenog Dental centra koji se nalazi u Jošaničkoj ulici je svakog radnog dana od 10:00 do 18:00.