Naslovnica VIJESTI INFO OPĆINSKI NAČELNIK EDIN SMAJIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA NAJBOLJE ČLANOVE ATLETSKOG KLUBA VOGOŠĆA

OPĆINSKI NAČELNIK EDIN SMAJIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA NAJBOLJE ČLANOVE ATLETSKOG KLUBA VOGOŠĆA

304

Članovi Atletskog kluba Vogošća u proteklom periodu imali su nekoliko nastupa na različitim atletskim prvenstvima na kojima su ostvarili zapažene rezultate. Tim povodom upriličen je prijem za najbolje članove kluba, osvajače medalja na državnim prvenstvima, kod općinskog načelnika Edina Smajića, koji je čestitao atletičarima te im uručio prigodne poklone. To je ujedno bila i prilika da se upoznaju sa njihovim takmičenjima, odnosno rezultatima koje su ostvarili na državnim prvenstvima u 2021.godini, kazala je Dženana Bešlija, pomoćnica načenika Općine Vogošća za privredu, integrisani lokalni razvoj i društvene djelatnosti. Istakla je da im je bila čast i zadovoljstvo ugostiti dječake i djevojčice koji su nas predstavljali, ne samo u Vogošći, nego i na državnom prvenstvu.

Trenerica AK Vogošća Amela Prnjavorac, kazala je da im mnogo znači ovaj prijem kod načelnika, a isto tako i konstantna podrška, koju im pruža općinski načelnik zajedno sa opčinskom službom. Istakla  je da su radosni, jer je 9 članova AK Vogošća dobilo prikladne poklone, a posebno im je drago jer su članovi atletskog kluba imali priliku razgovarati s načelnikom o svojim iskustvima s takmičenja.

Ovom prilikom i član atletskog kluba Eldar Halilović, koji je ove godine na državnom prvenstvu u Tuzli, osvojio srebrenu medalju u bacanju koplja, zahvalio se, u ime svog kluba, načelniku na prigodnim poklonima.