Naslovnica VIJESTI INFO KOLIKO BRINEMO O KOSI U VRIJEME PANDEMIJE

KOLIKO BRINEMO O KOSI U VRIJEME PANDEMIJE

182

Frizeri svojim stručnim radom i vještinama svojih ruku klijentima donose zadovoljstvo i veselje pa stoga i ne čudi kako smo se u korona-krizi izjasnili kako nam u svoj nesreći najviše nedostaju upravo frizeri. Razgovarali smo sa Dženitom Šljivo koja 25  godina uspješno obavlja posao frizera. Ističe da i u vrijeme pandemije klijenti vode računa o svojoj kosi. Dženita kaže da frizeri znaju kako uspjeh u frizerstvu dolazi samo ako voliš svoj posao. Svaka žena treba barem sat dva dnevno vremena samo za sebe, a ima li išta ljepše nego otići na frizuru i pritom ne razmišljati o ičemu i potpuno se opustiti? Mislimo da se rijetke stvari mogu usporediti s trenutkom kada napravimo rez, osvježimo boju ili napravimo valove, kao da svi problemi nestanu s njim kazala je jedna od klijentica.

Bez obzira kakvu ste noć imali, u kakvom ste životnom periodu koliko ste već na nogama- morate imati uvijek osmjeh i biti na raspolaganju klijentima kazala je Dženita.

Frizeri su pravi kreativci u svakom pogledu: umjetnici kad je kosa u pitanju, snalažljivi kad je u pitanju komunikacija, kreativni kad je u pitanju poslovanje. Sreća je nova frizura.