Naslovnica VIJESTI ČLANOVI TAEKWONDO KLUBA “VOGOŠĆA” BILI USPJEŠNI U PROTEKLOJ GODINI

ČLANOVI TAEKWONDO KLUBA “VOGOŠĆA” BILI USPJEŠNI U PROTEKLOJ GODINI

80

Taekwondo klub „Vogošća“ uspješno je završio proteklu godinu. Ono čime se iz kluba posebno ponose jeste veliki broj članova. Predsjednik kluba Munir Gaković kaže da ga posebno raduje činjenica što uvijek ima zainteresovane djece koja žele trenirati u ovom klubu, ali i ovaj sport.

U 2023. godini osvojen je veliki broj medalja i osim toga realizovane su još neke aktivnosti kao što su organizacija raznih kampova i izleta. Kako ističe Gaković izrazito je sretan što ove godine proslavljaju 18 godina rada kluba.

Prema njegovim riječim naši Vogošćani vole borilačke sportove, te se zaista trude da budu uspješni u onome što imaju priliku naučiti na treningu. Ovom prilikom Gaković se zahvaljuje svima koji pružaju pomoć i podršku klubu.

Po kalendaru Taekwondo Saveza FBiH članovi kluba učestvovat će 24. februara na turniru pod nazivom „Kakanj Open“ u Kaknju. Poziv za nove članove je otvoren, a treninzi se održavaju dva puta sedmično, ponedjeljkom i četvrtkom od 20h u Sportskoj dvorani „Amel Bečković“ u Vogošći.