Naslovnica VIJESTI INFO ALMIR OSMANHODŽIĆ NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE

ALMIR OSMANHODŽIĆ NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE

432

Danas je u prostorijama Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills predstavljeno novo pojačanje za sljedeću sezonu. Potpis na ugovor sa Vogošćanima u prisustvu generalnog sekretara kluba Mirze Derviševića stavio je Almir Osmanhodžić.
Almir Osmanhodžić je u prošloj sezoni 2016/2017 bio desno krilo i najbolji strijelac RK Bosna Sarajevo. Pored sarajevske Bosne, Almir je u karijeri bio član i Gračanice i Čelika iz Zenice.
„Izuzetno mi je drago što sam postao novi član Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills, i nadam se da ću uspjeti ispuniti očekivanja navijača i Uprave kluba u narednom periodu. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa trenerom Danielom Riđićem i što ću dijeliti svlačionicu sa bivšim i sadašnjim reprezentativcima BiH. Mogu obećati da ću kao i do sada davati svoj maksimum na terenu.“ – Izjavio je Osmanhodžić prilikom potpisivanja Ugovora.
Zadovoljstvo dolaskom Almira nisu krili ni članovi Uprave kao ni generalni sekretar Dervišević koji ističe: „Drago mi je što će Almir biti dio našeg kolektiva. Nema sumnje da će se uklopiti u tim i pokazati svoje kvalitete“.