Naslovnica VIJESTI INFO VEČER KREATIVNOSTI U VOGOŠĆI: EKSPLOZIJA LIJEPIH RIJEČI, BOJA I POZITIVNE ENERGIJE

VEČER KREATIVNOSTI U VOGOŠĆI: EKSPLOZIJA LIJEPIH RIJEČI, BOJA I POZITIVNE ENERGIJE

515

Ekipa TV Vogošća svjedočila je lijepom događaju koji je pokazao da priče o uspjehu mogu biti podstrek i drugima da urade ono što ih čini sretnima. Tri priče koje je Medeni kutak objedinio jesu tri priče Adise, Tamare i Lidije koje žive svoje snove.

Adisa Binakaj je vlasnica Medenog kutka, koji pored najfinijih aroma slastica nastoji pružiti sadržaje u kojima Vogošćanke uživaju i druže se.

Tamara Vučinić je slikarka koja već deset godina živi u Vogošći i za sebe kaže da je Vogošćanka koja živi svoj san iz djetinjstva, te uz kist i boje za tren oka vas uvede u svijet pozitivne energije.

Treća karika u vogošćanskoj priči je Lijdija Sejdinović, u javnosti poznata kao Teta Pričalica za koju s pravom epitet pričalice važi i u svijetu odraslih. Ova sjajna dama zadužena je za lijepe riječi i stihove koji istinski taknu duše i probude divne emocije koje se kasnije pretoče u dijalog koji nam je u današnjem vremenu veoma važan.

I zaista, večer u Medenom kutku u Vogošći bila je sjajna i ostaće draga uspomena na stihove i boje uz najfinije arome. Još nešto, nije ovo kraj jer naše Vogošćanke nastavljaju pozitivne priče…naredno druženje je sljedećeg mjeseca.