Naslovnica VIJESTI INFO U TOKU JE ŠKOLA SKIJANJA U ORGANIZACIJI JU KSC VOGOŠĆA

U TOKU JE ŠKOLA SKIJANJA U ORGANIZACIJI JU KSC VOGOŠĆA

136

I ove godine organizovana je  Škola skijanja za sve ljubitelje skijanja koji bi voljeli usavršiti svoja znanja i vještine kao i početnike. JU KSC Vogošća po četvrti put organizuje školu skijanja na olimpijskim ljepoticama za učenike vogošćanskih osnovnih škola. Cijena početničke obuke iznosi 300 KM, dok će usavršavanje naprednih tehnika iznositi 360 KM, navedeni iznos se umanjuje za 40 KM za polaznike sa područja Općine Vogošća koju finansira Općina Vogošća.

Sa polaznicima rade  ski instruktori koji svoje znanje i iskustvo prenose  na polaznike  sa indvidualnim i pedagoškim  prilazom  svakom kandidatu. U aranžman škole je uključen prijevoz djece, ski instruktor, iznajmljivanje opreme, osiguranje, obezbjeđenje ljekarske službe, cijena ski karata, diploma o završenom kursu, obrok i i čaj. Za skijanje je najbitnija volja, upornost i ponavljanje elemenata koji se uklapaju u krajnji cilj, a to je rekreativna aktivnost i uživanje na planini i u snijegu.

Uzme li se u obzir i boravak djece na planinskom svježem zraku,  ovaj projekat  KSC Vogošća prvenstveno namijenjen osnovcima će sigurno iz godine u godinu imati sve veći broj korisnika. Sve dodatne informacije možete pronaći na Viber broj 062 858 624 ili na facebook stranici JU KSC Vogošća.