Naslovnica VIJESTI INFO SAFIDA ŽERO UŽIVA U UZGOJU CVIJEĆA

SAFIDA ŽERO UŽIVA U UZGOJU CVIJEĆA

320

Naša sugrađanka Safida Žero zaljubljenica je u ukrasno bilje i u svojoj kolekciji posjeduje više od 600 primjeraka različitog unutarašnjeg  ili vanjskog ukrasnog cvijeća. Uzgoj biljaka tradicionalno se smatra korisnim i hobijem koji ima terapeutsko djelovanje  kako na uzgajivače tako  i na cijelu okolinu. koliko god da je zahtjevan  i da traži vrijeme, biljke svojom raskošnom ljepotom sve to vrate.

Naša ekipa je danas posjetila Safidu i ostala zapanjena ljepotom raskošnog cvijeća koje krasi svaki kutak njenog dvorišta i kuće. Cvijeće se ne može uzgajati bez ljubavi, smatra ova vrijedna žena koja svaki dan po nekoliko sati provede okopavajući, plijeveći i uljepšavajući svoju okućnicu. Dodaje da je cvijeće opušta i da posebno voli one vrste koje cvjetaju. Upravo zbog toga se stalno edukuje o tome koje su vrste cvijeća „prijatelji“ i u kojem dijelu godine cvatu.

Višak uzgojenog cvijeća putem društvenih mreža plasira na tržište, tako da vam toplo preporučujemo ukoliko želite neki cvijet za svoju baštu ili balkon da kontaktirate Safidu Žero. Osim sadnice dobićete i besplatan savjet kako se cvijeće uzgaja i održava.