Naslovnica VIJESTI INFO RTV VOGOŠĆA OBILJEŽAVA 21 GODINU POSTOJANJA

RTV VOGOŠĆA OBILJEŽAVA 21 GODINU POSTOJANJA

446

Prošla je 21 godina otkako su stvoreni tehnički uslovi i okupljena grupa entuzijasta dovoljno hrabra da započne sa emitovanjem programa Radio Vogošće, na frekvenciji 88,2 MHz. Zaljubljenici u radio i svoj posao bili su spremni slušaocima ponuditi dovoljno kvalitetan i zanimljiv program.

17 mjeseci kasnije počelo se sa emitovanjem eksperimentalnog signala TV Vogošća. Tokom godina svog postojanja RTV Vogošća je rasla i razvijala se, a Edhem Džuho jedan od prvih uposlenika ovog kolektiva prisjetio se kako je sve počelo.

„Nakon 21 godine osjećam se kao i na početku, jako sretnim. Raditi posao koji voliš sa dragim ljudima posebno je zadovoljstvo“, dodaje Džuho.

Bez obzira na druge, modernije medije, radio i dalje ima posebno mjesto i ulogu za slušaoce širom svijeta, koji radio slušaju u svojim domovima uz jutarnju kafu, automobilu ili na morskoj pučini. Potvrdila nam je to i Advija Tirić, voditeljica radijskog programa.

Uposlenici i mendžment JP RTV Vogošća će i nakon 21 godine svoj posao nastaviti da rade profesionalno, sa istim entuzijazmom i ljubavlju, a sve zbog zadovoljstva onih koji prate naš program.