Naslovnica VIJESTI INFO RK VOGOŠĆA POLJINE HILLS: SVI NA RUKOMET U SUBOTU U 20 SATI

RK VOGOŠĆA POLJINE HILLS: SVI NA RUKOMET U SUBOTU U 20 SATI

437

Rukometaši Vogošće u subotu će odigrati treću domaću utakmicu nove rukometne sezone.
Iako start takmičenja nije onakav kakav su priželjkivali, u ekipi Vogošće ipak vlada odlična atmosfera i želja da se ispune ciljevi koje su svi u klubu zacrtali.
U iščekivanju utakmice 5.kola Premijer rukometne lige BiH izjavu za medije je dao Benjamin Čičkušić, vodeći strijelac Vogošćana.
“Vjerujem da je ova kratka reprezentativna pauza svima dobro došla kako bi se fizički i psihički pripremili za nastavak prvenstva. Nakon pauze u goste nam dolazi ekipa Maglaja. Uz respekt i poštovanje koje imamo prema svim ekipama u Premijer ligi BiH, smatramo da smo bolji, spremniji i da će tri boda u subotu ostati u Vogošći.
Uz nešto lošiji start prvenstva, mislim da se takmičarska forma polako penje i da će aBd sljedeća kola pokazati ono čemu težimo od početka priprema.
Ekipu Maglaja znamo, uostalom kao i oni nas, tako da nema neke posebne pripreme za utakmicu. Ozbiljnim pristupom i željom za pobjedom od samog početka rezultat ne bi trebao izostati.
Nadam se da će doći publika iz Maglaja koja je prepoznatljiva, a ovom prilikom pozivam i sve naše navijače da nas podrže, a mi ćemo kao i uvijek znati uzvratiti na najbolji način i da će uživati u rukometu. Zajedno po nova tri boda.“, istakao je Benjamin Čičkušić na kraju.