Naslovnica VIJESTI INFO PRISUSTVOVALI SMO NA TRENINGU OMLADINSKOG POGONA NK OZREN

PRISUSTVOVALI SMO NA TRENINGU OMLADINSKOG POGONA NK OZREN

209

Nogometni klub Ozren okuplja mališane sa područja Semizovca i Svraka koji žele da treniraju nogomet. Omladinski pogon NK Ozren trenutno okuplja 40-tak dječaka i djevojčica, a ono što trenera Izeta Šišića posebno raduje jeste to što svaki trening sve više i više dječaka trenira u ovom nogometnom klubu.

Trenutno rade na poboljšanju njihove igre i tehnike kako bi mogli na jesen da se uključe u kantonalno takmičenje. Članovi Omladinskog pogona NK Ozren su zadovoljni, mnogi kažu da treniraju jer vole nogomet i cilj im je da budu što bolji kako bi jednog dana igrali u velikim klubovima.

Trener Izet Šišić istakao je kako u  NK Ozren ne baziraju se samo na takmičenja, bitno im je i druženje djece kao i to da poštuju jedni druge, te pozvao sve koji žele da treniraju nogomet da se upišu jer djeca ujedno stiču naviku za sportskim aktivnostima i bavljenje sportom, a samim tim i zdravim životom.

Treninzi u NK Ozren su ponedjeljkom u 17:30, a svi koji žele da budu članovi NK Ozren i pomognu u osvajanju trofeja i prvenstava mogu dobiti informacije u upravi kluba ili kod trenera Izeta Šišića.