Naslovnica VIJESTI INFO POLAGANJEM CVIJEĆA POČELA MANIFESTACIJA ŠEHIDIMA NK OZREN “11 ZLATNIH””

POLAGANJEM CVIJEĆA POČELA MANIFESTACIJA ŠEHIDIMA NK OZREN “11 ZLATNIH””

174
U okviru tradicionalne manifestacije šehidima NK Ozren „11 zlatnih“, članovi i prijatelji kluba, te mještani Semizovca i Svraka danas su se prisjetili 11 zlatnih heroja, igrača ovog kluba koji su svoje živote dali u odbrani BiH. Hrabro su  stali u odbranu svojih domova i domovine i dali ono najvrijednije, svoje živote. Manifestacija je počela polaganjem cvijeća na spomen obilježju ispred stadiona u Semizovcu, na kojoj su prisustvovali članovi porodica, prijatelji kluba, stručni štab, nekadašnji saigrači te predstavnici Općine Vogošća.

Sa današnjim događajem počela je Manifestacija šehidima NK Ozrena „11 zlatnih“. Ovog  vikenda, u organizaciji NK „Ozren“, odigrat će se i Memorijalni malonogometni turnir u znak sjećanja na sve ubijene fudbalere Ozrena koji su svoje živote dali u odbrani BiH.

Tradicionalna manifestacija šehidima NK Ozren „11 zlatnih“ čuva sjećanje na Ešrefa  Pustahiju, Namira Merdana, Nedžada Zlatarca, Šaćira Fejzovića, Ferida Zukića, Idriza Alića, Amira Bešliju, Mirzeta Korjenića, Ševku Kevelja, Omera Hidu i Suada Hegića.