Naslovnica VIJESTI INFO JP RTV VOGOŠĆA USPJEŠNO JE POSLOVALO U 2017. GODINI

JP RTV VOGOŠĆA USPJEŠNO JE POSLOVALO U 2017. GODINI

337

JP RTV Vogošća uspješno je poslovalo u 2017. godini što dokazuju i brojni programski sadržaji. Svake sedmice emituje se više od dvadeset emisija iz vlastite produkcije, uz specijalne projekte u određenim djelovima godine. O svemu onome što se radilo u prošloj godini vijećnici su na 16. redovnoj sjednici upoznati putem Izvještaja kojeg RTV  Vogošća dostavlja Općinskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

U prošloj godini realizovani su različiti programski sadržaji koji su gledaocima dostupni putem youtube kanala i društvenih mreža, što je u znatnoj mjeri povećalo gledanost.

Poseban segment posvećen je vjerskim, obrazovnim i dječijim sadržajima. Prošla godina ostaće upamćena i po nabavci nove opreme te početku emitovanja digitalnog signala.

U 2018. godini RTV Vogošća i dalje će raditi na obogaćivanju programskih sadržaja koji će biti namjenjeni gledaocima svih uzrasta.

U godini koja je izborna, dio programskih sadržaja odnosit će se na praćenje stranačkih aktivnosti, ali i svega onoga što se odnosi na predstojeće opće izbore.

Kao i do sada posebna pažnja biće usmjerena na informisanje o svim dešavanjima u općini Vogošća. Planirane su i nove emisije ali i nastavak saradnje sa drugim lokalnim tv stanicama.