Naslovnica VIJESTI INFO FRIZERSKA AKADEMIJA “RADIONICA” UGOSTILA SVJETSKI POZNATOG FRIZERA STEVU PAVLOVIĆA

FRIZERSKA AKADEMIJA “RADIONICA” UGOSTILA SVJETSKI POZNATOG FRIZERA STEVU PAVLOVIĆA

405

Elvir Bajrić jedan je od najboljih domaćih frizera. Spada u svjetsku klasu, licencirani edukator “Tigija” pozivan je na brojne internacionalne manifestacije, gdje je prepoznat i nagrađivan njegov rad. Danas nesebično sa strašću i elanom svoje ogromno znanje prenosi na mlađe kolege.

Kroz njegovu “Radionicu” prošle su stotine edukatora, vrhunskih frizera, stilista, na hiljade mladih frizera koji žele učiti od najboljih i biti svjetski u svom poslu. Gost ovosedmične Radionice je još jedno poznato ime, Stevo Pavlović iz Ljubljane. Majstor zanata koji je brendirao svoje znanje,  a posvećen je i humanitarnom radu za pomoć djeci oboljeloj od raka. Sam se educirao na akademijama kao što su: Vidal Sassoon, Toni&Guy, Sanrizz, Llongueras,  Patricka Camerona, Guy Kremera i drugih najboljih svjetskih frizera. Danas kaže da uživa u radu sa mladima, što je bio i razlog njegova dolaska u Vogošću.

U kratkom razgovoru otkrio nam je i trendove koji nas očekuju s proljeća, dame koje žele biti moderne morat će zaboravit kovrdže, dominirat će svijetle hladne boje i stepenasto šišanje.