Naslovnica VIJESTI INFO AZER ČORBO NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE

AZER ČORBO NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE

387

Danas je u prostorijama RK Vogošća Poljine Hills predstavljeno još jedno novo pojačanje za sljedeću sezonu. U prisustvu Ekrema Šećerovića, člana Upravnog odbora, trogodišnji ugovor sa Vogošćanima potpisao je mladi igrač Azer Čorbo.
Azer je u prošloj sezoni 2016/2017 igrao za RK Bosna Sarajevo, a bio je član i RK Igman Ilidža.
„Prije svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jedne stabilne, ambiciozne i uspješne porodice kao što je Rukometni klub Vogošća Poljine Hills. Smatram da sam došao u pravo vrijeme i na pravo mjesto. Mjesto gdje imam mogućnost napredovati i kao igrač i kao osoba, zajedno sa kvalitetnim saigračima i kroz dobru saradnju sa šefom struke Danielom Riđićem. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem doprinijeti ambicijama kluba, te na taj način steći respekt i povjerenje kako Uprave i trenera, tako i navijača koji konstantno daju podršku Rukometnom klubu Vogošća tokom cijele sezone.“ – rekao je Azer.
Po riječima člana Upravnog odbora Ekrem Šećerović, Uprava RK Vogošća Poljine Hills prezadovoljna je Azerovim dolaskom: „Vjerujemo da će Azer imati značajnu ulogu u ekipi, jer posjeduje sve kvalitete. Mlad je i ambiciozan igrač koji će zajedno sa svojim saigračima praviti dobre rezultate.“