Naslovnica VIJESTI INFO VOGOŠĆANI SASTAVLJAJU TIM ZA NAREDNU SEZONU – I ANES BEČIĆ OSTAJE U...

VOGOŠĆANI SASTAVLJAJU TIM ZA NAREDNU SEZONU – I ANES BEČIĆ OSTAJE U TIMU

167

Jedan od najboljih desnih krila Premijer lige BiH, Anes Bečić i naredne sezone ostaje u Vogošći. Na obostrano zadovoljstvo produžio je ugovor uz prisustvo Predsjednika Upravnog odbora RK Vogošća Poljine Hills gospodina Fetaha Kadrića.
„Sretan sam što sam i dalje dio ovog kluba, prava smo porodica i drago mi je što je šef stručnog štaba ponovo trener Daniel Riđić“ rekao je Anes Bečić. „Imamo kvalitetan sastav i dobrog trenera, a sve to prati dobra organizacija kluba i Uprava koja stoji iza svega toga, tako da ćemo se u narednoj sezoni potruditi da budemo što bolji“.
Predsjednik Upravnog odbora RK Vogošća Poljine Hills, gospodin Fetah Kadrić ističe veliko zadovoljstvo produženjem ugovora sa Anesom, i kako kaže: „Nadam se da će selektor reprezentacije BiH gospodin Šuman, ponovo prepoznati kvalitet i pozvati Anesa u reprezentaciju, a na Anesu je da to i dokaže i da puno radi, jer rad i trud se uvijek isplati“.
Pored Anesa Bečića, na poziciji desnog krila RK Vogošća Poljine Hills računa se i na mladog Adija Džinovića koji se nakon kraće pauze ponovo vraća treningu i u svoj tim.