Naslovnica VIJESTI INFO UNISOVI OMLADINCI ZAPOČELI SA OZBILJNIM PRIPREMAMA ZA NAREDNU SEZONU

UNISOVI OMLADINCI ZAPOČELI SA OZBILJNIM PRIPREMAMA ZA NAREDNU SEZONU

161

Nakon što su izborili pravo učešća u višem rangu takmičenja, mladi Unisovi  fudbaleri ozbiljno se  pripremaju za jesenji dio prvenstva.  Treneru Elviru Sućeski se odazvalo 40 momaka koji će se svojim radom, korektnim odnosom i zalaganjem nametnuti među prvih jedanaest igrača na terenu.

Momci će pauzu do početka prvenstva  provesti  vrijedno trenirajući a u planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.  Tako da će imati priliku da osim na treninzima i tu pokažu svoje fudbalske  talente i vještine.

Naša ekipa prisustvovala je jednom od  kondicionih treninga na kojem su fudbaleri odradili Kuperov test, a  koji je treneru Sućeski pokazatelj sa čime raspolaže i šta treba popraviti, kako bi start sezone bio što uspješniji. S obzirom da su  posljednjih godina na Unisovom stadionu urađene brojne intervencije stvoreni su  odlični  uslovi za treniranje, što bi trebalo također doprinijeti kvalitetnijoj igri u nastavku sezone. Prve utakmice u jesenjem dijelu takmičenja Federalne lige na programu su  17.  i 18. septembra.