Naslovnica VIJESTI INFO EDUKATIVNI CENTAR “TETA PRIČALICA”: LJETNI RASPUST-RASPUST BEZ EKRANA

EDUKATIVNI CENTAR “TETA PRIČALICA”: LJETNI RASPUST-RASPUST BEZ EKRANA

402

Uz Tetu Pričalicu tokom ljetnog raspusta djeca će se zabaviti, odmoriti, pobuditi kreativnost i nahraniti znatiželju. Zasigurno će dobiti raspust za pamćenje, a program za ljetni raspust je prilika da se školarci nakon izolacije u vrijeme pandemije koronavirusa druže sa vršnjacima. IT uređaji bili su sjajan alat za obrazovanje i igru tokom pandemije, međutim, vrijeme je da se od svega toga i odmore.

Pričalica se može pohvaliti mnoštvom uspješnih edukativno-kreativnih radionica tako da će i program u vrijeme ljetne pauze zaista biti za djecu raspust kakav zaslužuju. Kako kaže naša Lidija Sejdinović- Teta Pričalica, “kreativnost je vještina koja se lako razvija ukoliko djetetu ponudimo prostor da se izrazi i bude u kontaktu sa svojom prirodnom znatiželjom, ali  koji će mu pomoći da se lakše snađe prilikom redovnog i cjeloživotnog učenja te tokom savladavanja svakodnevnih izazova.”

Raspust uz Tetu Pričalicu trajaće do početka nastave u predstojećoj školskoj godini a ideje i navike koje djeca usvoje biće im od koristi tokom cijele godine. Više o programu za mališane roditelji mogu pronaći na facebook stranici Teta pričalica d.o.o. uz poruku: ako ti je dan pust provedi kod Pričalice raspust!