Naslovnica VIJESTI INFO TV VOGOŠĆA ULAZI U SVOJU 23. GODINU POSTOJANJA

TV VOGOŠĆA ULAZI U SVOJU 23. GODINU POSTOJANJA

172

Prije tačno 22 godina TV Vogošća je prvi put u eter pustila svoj signal, krenulo sa  eksperimentalnim programom a  nekoliko mjeseci kasnije uspostavljena je stalna  programska šema. Danas je to jedna od televizija koja na lokalnom nivou nastoji ispuniti potrebe svojih gledalaca, prati i informiše o dešavanjima, informiše sa obrazovnih, kulturnih, vjerskih, sportskih i svih drugih događaja na području općine Vogošća, ali i šire.

Protekle 22 godine su donijele iskustva, dobra i loša, i saznanje da se ne živi od prošlosti, nego da iz nje učimo i idemo dalje.   Direktor  Edin Spahić ovom prilikom je uputio čestitku osnivaču, uposlenicima i svima koji našu kuću doživljavaju kao svoju, te  istakao važnost povjerenja koje smo godinama sticali kod gledalaca u Vogošći i šire.

TV Vogošća je u svojih 22 godine postojanja pokazala izuzetno visok nivo društvene odgovornosti i stvorila važne pretpostavke da tehničko-tehnološki osnažena odgovari svojim zadacima i dalje informiše građane o aktuelnim događanjima u našoj općini, što brojna priznanja, plakete i zahvalnice koje su nam dodjeljene tokom godina i potvrđuju.