Naslovnica VIJESTI INFO SUTRA BAJRAMSKA ZABAVA KOD TETE PRIČALICE

SUTRA BAJRAMSKA ZABAVA KOD TETE PRIČALICE

192

Sutra 14. augusta za mališane svih uzrasta Teta Pričalica  priprema Bajramsku zabavu. Ovo je prvi put da se u Vogošći organizuje ovakav događaj a mališanima će to biti prilika da se druže sa vršnjacima, igraju, vesele, proslave jedan od najradosnijih blagdana na malo drugačiji način, a kako to uvijek biva na druženjima sa Tetom  Pričalicom, ponešto će novo i naučiti.

Bajramska zabava je u srijedu u 16:00, u prelijepom ambijentu koji djeci pruža niz mogućnosti, prvenstveno toplo prijateljsko okruženje, prostor u kojem se osjećaju lijepo i sigurno zbog čega djeca  rado dolaze. Mjesta još  ima tako da se zainteresovani roditelji još uvijek mogu prijavljivati.

Podsjetimo edukativno kreativni centar “Teta Pričalica” je od nedavno u svojim novim prostorijama u Jošaničkoj ulici na broju 17, i u svom prelijepom i ugodnom ambijentu školarcima i predškolarcima nudi brojne sadržaje koji imaju za cilj mališanima pružiti mogućnost da kroz igru i edukaciju, druženje sa vršnjacima uče i razvijaju svoju ličnost.