Naslovnica VIJESTI INFO OTVOREN UPIS NOVIH ČLANOVA U NK “OZREN”

OTVOREN UPIS NOVIH ČLANOVA U NK “OZREN”

134

Jedan od najstarijih sportskih kolektiva u našoj zemlji, NK “Ozren” iz Semizovca, i dalje je mjesto na kojem se rado okupljaju dječaci i uče svoje prve sportske vještine. Dječački snovi uglavnom su isti, sanjaju da će jednog dana zaigrati u prvih jedanaest u klubovima višeg ranga, napraviti ozbiljnu fudbalsku karijeru i biti prepoznatljivi fudbalski asovi,a dotle se  stiže marljivim radom i trudom, redovnim dolascima na treninge. Svoja vrata zainteresovanim dječacima je otvorio NK “Ozren”.

Zahvaljujući višegodišnjim naporima menadžmenta kluba, pojedinaca koji “Ozren” doživljavaju kao drugi dom, te značajnoj podršci Općine Vogošća, uslovi za treniranje na stadionu “Ešef Pustahija Ešo” su sada  bolji nego ikada. Travnjak je u odličnoj formi, montaža zaštitne ograde je pri kraju, klupske prostorije su obnovljene.

Akcija nabavke stolica za tribine premašila sva očekivanja, odaziv Semizovčana i Svračana iz svih dijelova svijeta je nevjerovatan a nezanemarljiva je podrška i drugih sportskih radnika i prijatelja.

Upis u klub je moguć tokom cijele godine, najvažnija je čvrsta volja i želja da  djeca dio svog  dana provedu  u zdravom i sigurnom sportskom okruženju.