Naslovnica VIJESTI INFO NAČELNIK SMAJIĆ UGOSTIO ARMINA ALIČIĆA PRED ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENSTVO

NAČELNIK SMAJIĆ UGOSTIO ARMINA ALIČIĆA PRED ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENSTVO

79

Pobjednik ovogodišnjeg Pojedinačnog prvenstva BiH u stonom tenisu,  član STK Vogošća Armin Aličić, besprijekornom igrom i sjanim sportskim rezultatima izborio je mjesto u seniorskoj reprezentaciji BiH koja će učestvovati na pojedinačnom stonoteniserskom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Prvenstvo se održava od 21. do 28. aprila ove godine. Tim povodom  načelnik Općine Vogošća Edin Smajić je upriličio prijem i čestitao  Aličiću na postignuti rezultatima, te poželio sreću na predstojećem prvenstvu.

Armin Aličić će sutra otputovati  na Svjetsko stonotenisersko prvenstvo zahvaljujući između ostalog i podršci Općina Vogošća koja, kako je načelnik Smajić danas istakao, kroz različite vidove podržava razvoj sporta i posebno nadarene sportiste.

Uoči svog polaska Armin Aličić je poručio da je psihofizički spreman za takmičenje i da će dati svoj maksimum da dostojanstveno predstavi BiH.

Svjetsko prvenstvo u Budimpešti se održava posljednje sedmice u aprilu. Po povratku u Vogošću Armina očekuju klupske obaveze i nastavak takmičenja  u Premijer ligi BiH.