Naslovnica VIJESTI INFO GRAĐANI VOGOŠĆE: 2018. GODINA NIJE BILA TAKO LOŠA

GRAĐANI VOGOŠĆE: 2018. GODINA NIJE BILA TAKO LOŠA

59

Svaka godina po nečemu se pamti. Tako i 2018. godina za jedan dio naših sugrađana, sa kojima je ekipa TV Vogošća razgovarala danas, nije bila tako loša i vrijedi je pamtiti po lijepim trenucima. Na pitanje u anketi po čemu će pamtiti godinu koju ispraćamo, odgovaralo se različito, da se dobro učilo u školi, neki su imali životne lekcije koje će im koristiti u životu, neki su se preselili u novi stan, neki su čak uplovili u bračne vode, a bilo je i onih koji su postali sretni dedo i nana, ali i onih kojima je važno što su godinu proveli u zdravlju sa svojim najdražim.

Nismo zaboravili pitati kakve su želje i očekivanja u 2019. godini. Uglavnom, naši sugrađani koji su učestvovali u anketi, se nadaju da će godina kojoj idemo u susret biti bolja od ove koju ispraćamo, da će političari ispuniti obećanja, da će život biti kvalitetniji i da će nas sve pratiti zdravlje.

I kolektiv RTV Vogošća svim građanima Vogošće, želi svako dobro u godini kojoj vrata otvaramo za nekoliko sati. Neka nas sve prati zdravlje i sreća!