Naslovnica VIJESTI INFO ADNAN ŠABANOVIĆ OSTAJE U VOGOŠĆI

ADNAN ŠABANOVIĆ OSTAJE U VOGOŠĆI

157

Adnan Šabanović, zasigurno jedan od najboljih golmana u Premijer ligi BiH i naredne sezone će braniti boje rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills.
Jučer je u prostorijama kluba, na obostrano zadovoljstvo, Adnan produžio ugovor uz prisustvo člana Upravnog odbora gospodina Milana Bralovića.
„Sretan sam što sam i dalje dio ovog kluba, jer je Vogošća jedan od najorganizovanijih klubova u ligi. Pored toga rukometni klub Vogošća je i stabilan premijerligaš. Prepoznao sam kvalitet i ambicije kluba i znam da ćemo iz godine u godinu biti sve bolji i jači“, rekao je Adnan Šabanović prilikom potpisivanja.
Kako je svima poznato šef stručnog štaba Daniel Riđić najavio je podmlađivanje ekipe, na šta Adnan Šabanović kaže da mu je veliko zadovoljstvo što se trener Riđić vratio i raduje se zajedničkoj saradnji. Ističe kako je spreman pomoći u radu sa mlađim igračima i biti njihova podrška.
Uz dvojac Mirza Haseljić i Ismar Hadžić koji ostaju uz iskusnog golmana Šabanovića, Adnan je kazao da mu je drago što je ostala ekipa na okupu, a ostalim igračima koji su našli angažman želi puno uspjeha i sreće u daljoj karijeri.